Maandag

17.01.2022

Ik heb moeite om

Mijn ervaringen en meningen hier neer te pennen. Ik kan nogal ongenuanceerd meen mening geven, waar sommigen het moeilijker mee hebben dan anderen daar mee om te kunnen gaan.


Afgelopen week had ik een afspraakje met een wel heel erg leuke man. In een restaurant. Gewoon in het openbaar. Met mij. Ik, een sekswerker, die in het openbaar met een man aan het eten is. Ik begrijp heel erg goed dat er meer wereldschokkende gebeurtenissen plaatsvinden in de wereld.

Deze leuke man is op de hoogte van wat ik doe, dat ook nog. Op weg naar het restaurant vroeg ik me nog af: “zou het hem niet ontgaan dat ik het niet onder stoelen of banken steek wat ik doe?” En “onderschat hij het misschien?”. Daarbij ben ik ook gewend dat mannen liever bij me thuis daten. Want het bed is dan lekker dichtbij. Dat zegt al genoeg. Maar deze man ging willens & wetens met me daten in het openbaar zonder de nabijheid van een bed. Iets wat doodnormaal is, maar niet voor mij. Ik ben gewend het grote geheim te zijn, iets wat verscholen moet worden, niet mee gezien of geassocieerd te worden.


Ik kan je zeggen dat voelt wel eens pijnlijk aan. Ik ben nochtans een leuke, slimme en mooie vrouw. In andere omstandigheden zouden mannen met me pronken, maar sinds ik sekswerker ben geldt dat niet meer. Het blijft een taboe, iets schandelijks. Iets vies. Misschien liggen mijn morele grenzen wat anders, maar rechtvaardigt dat de inferieure manier waarop men naar me kijkt? Het is heus niet zo dat ik op elke vraag van mannen inga. Ik stel ook eisen aan betalende mannen, hoge eisen zelfs. Het zijn heus niet enkel vieze oude mannetjes die bellen, kan je zelfs vertellen dat het vaak heel erg leuke mannen zijn, die een vrouw of vriendin hebben, en doe meestal een pak jonger dan ik zijn, en die zeker overal seks kunnen krijgen. Door hun relationele status zoeken ze discretie en de zekerheid dat hun buitenhuwelijkse bedpartners niet ineens verliefd op hen worden. Ook al missen deze mannen seks binnen hun relatie, ze houden wel erg veel van hun vrouw en willen zeker niet scheiden.


Of ze vinden mijn promiscuïteit vies of onhygiënisch? Of dat ik vol met soa’s zit? Hiervan kan ik je zeggen dat ik me meer dan voldoende op een dag was, deed ik dat namelijk niet, zou er ook geen man mee naar mijn slaapkamer gaan. En die soa’s, van wie zou sekswerker die krijgen dan als ze die oploopt? Inderdaad, van de klant. Zelf heb ik er nog nooit eentje gehad, dat zit dus wel goed. Ik vrij veilig, zonder enige uitzondering.